Livmedbalance.dk

Stresscoaching

Jeg yder stresscoaching til dig, der har været sygemeldt med stress og som skal finde en vej tilbage i balance med dig selv og din måde at være i verden på. Eller til dig der er blevet opmærksom på at du skal gøre noget nu, for ikke at risikere at gå ned med stress. Stresscoaching er ikke det samme som coaching. Jeg ved hvad der skal til, for jeg har selv været der.

Jeg er uddannet med viden indenfor en forskningsbaseret tilgang til, hvordan forebyggelse og tilbagevenden kan foregå for at understøtte dig i processen. Når vi er stressede bliver vi følelseskolde – og vi er selv de sidste der opdager det, da vi ikke kan mærke os selv længere. Stresshormoner som adrenalin og kortisol går ind og dulmer vores følelser og evnen til at mærke hvad vi har brug for, da vi skal kunne handle på den fare Amygdala (hjernens frygtcenter) har registreret – vi går i Kamp, Flugt eller Frys. Men når faren er drevet over, skal stresshormonerne ud af kroppen igen. Det sker helt naturlig, når vi er i en sund stresspåvirkning hvor der er balance mellem krav og evner til at håndtere dem. Men ved langvarigt stress har vi været i Kamp, Flugt eller Frys, så længe at det har tæret på kroppen og der er opstået en ubalance, som skal genoprettes over tid og med de rette værktøjer. Jeg kan give dig værktøjerne til at genoprette denne ubalance via en vidensbaseret tilgang på 12 steps til et stressfrit liv.

Forløb

Når du indgår i stresscoaching-forløb siger du ja til at deltage i et forløb af 8 gange. Forløbet er nøje sammensat for at sikre at du bliver understøtte i alle de aspekter, der er vigtige for at kunne genskabe balancen og opbygge en ny tilgang til de udfordringer livet byder.